Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №18 "Ромашка" Жовтоводської міської ради

 





News

News: 435
Feb 19, 2018

День спонтанного прояву доброти

19 лютого в дошкільному закладі відзначали День спонтаного прояву доброти.
Feb 15, 2018

Свято Стрітення в ДНЗ

15.02.18
Jan 28, 2018

Державний прапор України

28.01.18
Jan 22, 2018

День Соборності

Українська мрія - єдність, свобода і незалежність.
Jan 11, 2018

Всесвітній день «дякую»

Ми чудово розуміємо значення гарних манер, їх необхідність у повсякденному житті, але найчастіше ми висловлюємо подяку ніби мимохідь, не замислюючись про її значення. А між тим слова подяки мають дивовижні властивості, але вимовляти їх не можна, коли людина знаходиться у роздратованому стані. Психологи вважають, що слова вдячності – це знаки уваги, вони є усними „погладжуваннями” і здатні зігріти своїм теплом. Ми кожного дня говоримо один одному „дякую”, тому важливо пам’ятати, що справжня вдячність – це лише та, що йде від чистого серця.
Jan 7, 2018

Різдво на порозі!

Свято Різдва — найкрасивіше зимове свято. Це свято приходить до людей морозної ночі в годину опівнічної храмової служби в сяйві свічок, у світлі зірок і гучному співі хору. … Завітали колядники і до нашого дошкільного закладу, де відбулася вистава "Щедрий вечір, добрий вечір..." за участю педагогів та вихованців закладу. Святковий настрій вирував під час усього дійства. Дзвінко лунали різдвяні пісні і щирі слова-побажання, колядки та щедрівки.
Dec 29, 2017

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні батьки наш колектив вітає Вас з Новорічними святами та Різдвом Христовим. Бажаємо Вам миру, здоров'я, любові і достатку в Новому році!
Dec 25, 2017

Вітаємо з Католицьким Різдвом!

25.12.17
Dec 7, 2017

Акція "Милосердя" до Міжнародного дня інвалідів та Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля"

02.11.2017 по 08.12.17
Nov 20, 2017

Всесвітній день дитини!

20 листопада вважається Всесвітнім днем дитини . Офіційно це свято з’явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН , яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя . З нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини 20 листопада у нашому дошкільному закладі пройшов день « Дитина – ніжний паросток , який стане могутнім деревом …» В рамках цього дня проведено наступні заходи : - інформаційне повідомлення для працівників та батьків ДНЗ на тему «Всесвітній день дитини», яке підготувала психолог; - протягом цього дня відбувся взаємообмін «Бумеранг добра» між всіма учасниками навчально- виховного процесу та батьківською громадою; - пройшла виставка дитячих малюнків « Я і моя сім’я», в якій взяли участь вихованці всіх дошкільних груп разом зі своїми батьками .